Subiectele la Bac 2009 apar pe net pe 1 martie 2009

Desi au existat propuneri din partea profesorilor ca subiectele de anul acesta de la Bacalaureat sa nu mai apara pe net, se pare ca propunerea nu a fost acceptata. Asadar si elevii de anul acesta vor beneficia de acest avantaj de care se bucura elevii de clasa a XII-a de cateva generatii incoace. Data la care se vor afisa subiectele pentru Bacalaureat 2009 este 1 martie 2009. Nu luati insa de buna aceasta daat. Anul trecut s-a intarziat cu afisarea subiectelor. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca au existat rectificari ulterioare ale subiectelor postate pe net, pentru ca nu corespundeau programei.

Totodata, va fi postata pe site si structura subiectelor pentru probele scrise, cele orale, precum si precizarile metodologice referitoare la cerinte si la modalitatile de evaluare ale acestora la data de 30 noiembrie 2008.

Puteti fi siguri ca in momentul in care vor aparea noile subiecte pentru Bacul 2009, le veti putea descarca direct de pe bacul.ro . De asemenea, va voi tine la curent cu cele mai noi stiri in legatura cu Bacalaureatul 2009. Pana atunci insa, eu zic ca nu strica sa va aruncati un ochi peste subiectele din 2008, pe care le puteti descarca de aici.

In caz ca va intereseaza programele de la Bacalaureat 2009, le puteti vedea aici - vor urma si altele in curand):

Programa Bacalaureat 2009: Matematica (specializarea: matematica informatica)

Programa Bacalaureat 2009 : Limba si Literatura Romana

Aboneaza-te la cele mai noi stiri despre Bacalaureat 2009 !

Delivered by FeedBurner

0 comentarii:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites