Bacalaureatul in orasul tau

Am primit pe mail-ul siteului, baculro@yahoo.com cateva impresii despre Bacalaureatul de anul acesta. Daca vreti sa impartasiti impresii, pareri, plangeri despre felul cum s-a desfasurat examenul de Bacalaureat in orasul vostru, nu ezitati sa latati un comentariu la acest post, sau sa imi scrieti pe adresa baculro@yahoo.com.

Adriana din Botosani :

Vreau sa va instiintez un singur lucru:imi pare tare rau ca oamenii incearca din rasputeri sa complice lucrurile.Nu e destul ca unele lucruri sunt suficient de incurcate?
In Botosani inainte de bacalaureat cu o saptamana chiar doua,d-na inspector a dat un interviu ca fiecare centru de examinare va primi camere video.Am incercat,noi elevii,sa ne obisnuim cu ideea aceasta,unii am reusit altii nu,dar vreau sa va zic ca noi ne-am prezentat la examene cu gandul acesta,dar in salile de clasa nu se afla nicio camera video.Pentru ce atate emotii?
Parerea mea si nu numai a mea este ca nu va fi nimic corect la bacalaureat pana cand nu vor fi admiteri la toate facultatile.
Cu respect si admiratie pentru o persoana caruia ii pasa,un elev care sufera din cauza nedreptatii si a minciunii.
Anny :

la mine s-a desfasurat super tare. deci mi-a placut ca profesorii au dat notele pe drept. adica pe bune! m-am speriat cand am vazut ca cei de dinaintea mea tot 7,8,9.50,6,7... va dati seama... si nah cand am intrat eu mi-am dat seama k de fapt nu era atata mare lucru. dak invetzi nu ai cum sa nu sti. eu de exemplu am luat 10 si la romana oral si la engla oral. dar am si stiut. mi-au placut mult profesorii ca au dat notele pe merit!
Tin sa public si impresiile de pe blogul unei fete scarbite de felul in care sa desfasurat proba de Educatie fizica in oras la ea. Nu stiu de ce, dar am impresia ca peste tot e la fel...

tocmai am sosit acasă. în sfârşit ultima probă de bacalaureat-sport, numai că nu toate pot să fie perfecte: deşi am luat 10 m-am confruntat din nou cu aceiaşi problemă - bărbaţii afemeiaţi şi agasanţi la care trebuie să le zâmbeşti frumos. de ce? motivul e simplu: proba de educaţie fizică- examinatori afemeiaţi- priviri indecente-trasul cu ochiul-apelative gen 'păpuşă', 'iubito' şi toate trebuie să le înghiţi din partea unor bătrâni libidinoşi care îţi saltă puţin nota dacă le permiţi să te pleznească peste fund. aşa de greu m-am abţinut să nu le arunc o flegmă între ochi...Aboneaza-te la cele mai noi stiri despre Bacalaureat 2009 !

Delivered by FeedBurner

1 comentarii:

Dragii mei copii- elevi cu diploma de bacalaureat ! Pe toate site-urile pe unde bantui am intalnit tineri , care la orele de clasa obtin numai note foarte mari ,mai ales la limba romana , care sunt stapani pe ei, ambitiosi ,stiu ce vor ,dar nu am sa inteleg niciodata modul de exprimare "stradal" al acestora , vocabularul foarte limitat si fraze haotic construite fara a mai pune la socoteala respectarea regulilor gramaticale pe care nu vor sa si le insuseasca !!!!Eu nu cred ca este atat de greu sa controlezi modul de exprimare si sa -ti insusesti cateva reguli de gramatica ! Scoala generala este singurul loc unde se invata Limba si literatura romana !!! Restul este tacere (parafrazand ) !
Mult noroc in viata ,dar la interviuri veti avea probleme ,daca aveti ghinionul ca angajatorul sa fie mai bun decat voi (pe bune-expresie de strada )!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites