Se mai da Bacul in 2010?

Dascăli din toată ţara paritcipă la un miting şi un marş, în Capitală. Profesorii protestează astfel faţă de reducerea veniturilor şi de proiectul Legii Educaţiei. Manifestaţiile sunt organizate de cele patru federaţii din învăţământ. Sunt aşteptate să pariticipe aproximativ două mii de persoane. Mitingul se desfăşoară în Piaţa Victoriei, iar marşul de protest se va încheia la Ministerul Educaţiei. Profesorii vor picheta şi Ministerul Muncii.

Tot astazi, dacălii suspendă cursurile în toate şcolile, pentru a dezbate proiectul Legii Educaţiei. Sindicaliştii au reclamat că documentul nu le-a fost trimis înainte de a fi pus în dezbatere publică, pentru a fi analizat. Sindicatele au anunţat că vor face grevă generală de o zi în 22 aprilie şi ameninţă cu boicotarea examenelor naţionale şi blocarea anului şcolar.

In aceste conditii, examenul de Bacalaureat de anul acesta ar putea sa se amane sau chiar sa fie anulat! Voi ce parere aveti?

Via


Aboneaza-te la cele mai noi stiri despre Bacalaureat 2010 !

Delivered by FeedBurner

2 comentarii:

nu se va intampla asa ceva ... ar ramane facultatile fara studenti, adica fara bani ... deci nu cred ca o sa se boicoteze bacul ... cel mai grav se amana pe toamna desi nici aia nu cred ca sa va intampla

Nu prea are cum sa se amane proba de bac, indiferent de problemele care sunt acum...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites