Bacalaureatul 2010 nu se amana

Proba de de competenţe lingvistice a bacalaureatului, programată pentru perioada 31 mai - 4 iunie, se va organiza conform graficului stabilit. 77% dintre cadrele didactice au anunţat că vor participa la examen, a declarat ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu. Elevii din şcolile unde profesorii vor intra în grevă vor fi arondaţi altor centre din oraşele lor.

În Bucureşti există 111 centre de examen şi doar în două dintre ele nu există încă date certe în privinţa participării sau neparticipării la bacalaureat", a spus Cristian Alexandrescu, inspector la Inspectoratul Şcolar Bucureşti.

Reprezentanţii Inspectoratelor Şcolare Judeţene Suceava, Iaşi, Harghita şi Dolj au anunţat vineri, în videoconferinţa cu ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, că există probleme cu organizarea examenului de bacalaureat, dar speră că până la sfârşitul săptămâni acestea să fie rezolvate.

În urma unor discuţii purtate cu profesorii şi sindicaliştii clujeni din învăţământ, examenul de bacalaureat va decurge normal în judeţul Cluj, informează Inspectorul Şcolar General din judeţul Cluj, Anca Cristina Hodorogea.

Sursa : Adevarul

Aboneaza-te la cele mai noi stiri despre Bacalaureat 2010 !

Delivered by FeedBurner

0 comentarii:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites